Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky 2017

18. 7. 2020
MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA
Česká šampionka a Národní vítězka - Mia z Hrabovských luk je maminka !!!
Čekatel šampiona ČR a Rakouska - Iriis Melongena je opět taťka!!!
Výstavně úspěšná - India z Hrabovských luk je babička!!!
C.I.B a multichampion - Taro z Tichého háje je dědeček!!!
 
6.12 právě na Mikuláše se narodil malý hnědý klučík - VINN TARO´S LITTLE STAR z Tichého háje. Psíček se narodil s porodní váhou 10dkg, ale mamina Miuška a páníčci Libuška a Jirka Filipovi mu věnují tolik úžasné péče, a tak maličký roste jako z vody. Na Miušku jsem moc pyšná, je to moc šikovná holčička a skvělá mamina. Libuško a Jirko, Vám moc děkuji! Též bych ráda poděkovala paní Ludmile Pavlíkové, která tento vrh přijala pod svojí chovatelskou stanici "z Tichého háje".
 
 
PEJSEK NENÍ NABÍZEN K PRODEJI

IHA WELS

 
2 - 3.12 jsme ukončili výstavní sezónu jako každý rok na dvoudenní výstavě ve Welsu a to velmi úspěšně. V sobotu posuzovala paní Jadranka Mijatovič z Chorvatska a v neděli Dr. Darko Drobnjak ze Srbska. Naši špicínkové se líbili a dosáhli těchto titulů:
 
Sobota:
 
dorost: Sabbath Black z Tichého háje - VIERVERSPRECHEN
mezitřída: Mambo z Tichého háje - V1, CACA, resCACIB
tř. otevřená: Iriis Melongena - V1, CACA, CACIB, BOB !!!
veterán: Icon z Tichého háje - V1, VETERANENSIEGER
 
Neděle:
 
mezitřída: Mambo z Tichého háje - V1, CACA, CACIB, BOB !!!
veterán: Icon z Tichého háje - V1, VETERANENSIEGER
 

MVP PRAHA

5.11 - ani na podzim jsme nevynechali Prahu. I když počasí nám příliš nepřálo, takovou mlhu jako tuto neděli ráno snad nepamatuji, viditelnost byla zhruba těsně před auto. Když se rozednilo, opravdu jsem se zaradovala, já viděla kam jedu! No a k výstavě, posuzovala paní MVDr. Radka Kotvaldová, náš nádherný Mambo sice neměl takový úspěch jako minule, ale jeho taťka Iriis byl úspěšný a udělal nám radost, výsledky našich černoušků:
 
Iriis Melongena - V1, CAC, CAC-ČMKU, CACIB
Oregon z Tichého háje - nenastoupil (radši)
 

MVP ČESKÉ BUDĚJOVICE

8.10 opět v hojném počtu tentokrát na "mezinárodce" v Českých Budějovicích. Výstavu posuzovala paní Zdenka Jílková, velmi příjemná a milá dáma. Iriis, který byl sám úspěšný nám ukázal jak skvělý chovný pes je, oba jeho kluci (Sabbath Black + Mambo) "dali maximum" ! Veterán Vlado-Eliáš rozhodně nepatří " do starého železa" ! No a ten náš milovaný a maličký černý trpaslíček si zaběhal s pomeraniany a dal krásné 2.místo v dorostu. Celkové výsledky:
 
malý černý, štěňata Sabbath Black z Tichého háje - VN1
malý černý, mezitřída Mambo z Tichého háje - V1,CAC,CAC-ČMKU,CACIB,BOB!!!
malý černý, tř. otevřená Iriis Melongena - V1,CAC,RESCACIB
malý hnědý, veterán Vlado-Eliáš z Tichého háje - V1,BOV
trpasličí černý, dorost Oregon z Tichého háje - VN2
 
Mambo z Tichého háje získal titul:  ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION
 
Vlado - Eliáš z Tichého háje získal titul:  ČESKÝ VETERÁN ŠAMPION
 
 

KRAJSKÁ VÝSTAVA TÝN NAD VLTAVOU

6.8 - Nejlepší výstavu letošního roku máme za sebou. Krásné počasí, dobrá káva, pohoda, nádherné ceny pro pejsky a všemi špici milovaný rozhodčí pan Antonín Mudra, co víc si přát? Pro nás byla tato výstava ještě o to hezčí, protože jsme tento, ale i předešlý den strávili s chovatelkou našich pejsků - paní Ludmilou Pavlíkovou a jejími špicínky. No a teď ty naše úspěchy:
 
malý špic, třída otevřená: IRIIS Melongena - V1, Vítěz třídy, KRAJSKÝ VÍTĚZ
malý špic, třída veteránů: VLADO-ELIÁŠ z Tichého háje - V1, Vítěz třídy veteránů
střední špic, mezitřída: MAMBO z Tichého hájeV1, Vítěz třídy, KRAJSKÝ VÍTĚZ
trpasličí špic, třída štěňat: OREGON z Tichého háje - Velmi nadějný 1
 
Největší radost nám udělat opět náš malý trpaslíček Oregon, z kterého mám pocit, že se snad na výstavním koberci narodil, předvádí se jako zkušený šampion. Také nám udělat radost taťka našeho Oregona, který vyhrál Vítěze třídy a Krajského vítěze.
 

MVP BRNO

25.6 se konala mezinárodní výstava v Brně, posuzovala paní Mgr. Kristina Vaníčková a my dorazili ve vetším počtu. Naši černí kluci opět nezklamali a hezky se předvedli, ale největší radost nám udělal náš miniaturní
trpaslíček ve třídě štěňátek. Výsledky našich špicínků:
 
tř. veteránů: Multichamp. ICON z Tichého háje - V1, BOV, BOB
tř. mladých: MAMBO z Tichého háje - Výborný 1
trpasličí-tř. štěňat: OREGON z Tichého hájeVelmi nadějný 1

SABBATH BLACK z Tichého háje + IRIIS Melongena

18.6 se do naší smečky připojili dva černí kamarádi. Maličké černé sedmitýdenní zlatíčko SABBATH BLACK a čtyřletý úžasný malý černý kluk IRIIS Melongena. Naši pejskové je bez problémů přijali a okamžitě se stali velkými "kámoši". Malé černé štěňátko je odchováno v chovatelské stanici z Tichého háje, malý černý IRIIS byl odchován v chovatelské stanici Melongena. Děkujeme paní Ludmile Pavlíkové a Petře Těhlové za odchov tak skvělých špicínků. Paní Pavlíkové děkujeme za "největší životní dar" pejska IRIISe.
 

KV ROKYCANY

10.6 na Krajské výstavě v Rokycanech zabodoval náš veteránek Multichampion Icon z Tichého háje, špice posuzoval pan Karel Hořák, od kterého náš šikula dostal velkou pochvalu a toto ocenění:
 
Výborný 1 - Vítěz třídy veteránů
 

MV LITOMĚŘICE

21.5 -Naši oblíbenou "mezinárodku" , na kterou už jezdíme mnoho let posuzovala paní Lenka Frnčová. No a jak naši černí kluci? Zase šikulky:
 
Multichapm. Icon z Tichého háje, tř. veteránů: V1,BOV
Mambo z Tichého háje, tř. mladých: V1, CAJC, BOJ

MV PRAHA

16.4.2017 - náš Mambo z Tichého háje poprvé ve třídě mladých, německé špice posuzovala paní Bc.Jaroslava Smištíková, náš černý kluk se moc líbil a z kruhu odcházel s těmito tituly:
 
V1, CAJC, BOJ
 

OREGON z Tichého háje + COCKY z Tichého háje

13.4.2017 - tak je máme konečně doma! Ty dva černé trpaslíčky, na které jsme se tolik těšili! Naše smečka je bohatší o miniaturního roztomilého trpaslíčka jménem Oregon z Tichého háje a jeho miloučkou maminku Cocky z Tichého háje. Jsou u nás zatím pár hodin, ale už je milujeme. Děkujeme paní Pavlíkové a její chovatelské stanici "z Tichého háje" za tyto dva miláčky, máme z nich obrovskou radost.
 
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář